Условия за ползване

 

Моля, прочетете внимателно този текст.

 

Той е споразумение между Вас и „ПРИНТ ЗОУН“ ООД, и посочва условията, при които можете да използвате този сайт за електронна търговия.

Използването на предлаганите от електронния магазин "www.itshirt.eu“ услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

1. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ

За да закупите продукт от www.itshirt.eu, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формата за регистрация и отнема не повече от 2 минути.

Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил.

Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.itshirt.eu.

Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.itshirt.eu.

При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на „itshirt.eu“.

2. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ

Посочената цена на отделните стоки е за 1 брой и e КРАЙНА, но не включва ДДС. Цените са в български лева.

Стойността на доставката не е включена в цената на продуктите. Тя се заплаща допълнително.

3. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ

„ПРИНТ ЗОУН“ ООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия.

4. СТЪПКИ ПРИ ПОРЪЧКА

Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата кошница. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да премахвате продукти.
Във всеки един момент във Вашата кошница можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Стъпка 1: Опции за плащане
За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола.

Стъпка 2: Данни за плащането
Посочете адрес на плащане и данни за фактура. Може да използвате адреса от регистрацията или да въведете нов.

Стъпка 3: Данни за доставката
Посочете името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес.

ВАЖНО:

Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на деня, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Стъпка 4: Метод на доставка
Методът на доставка е само един – чрез куриерските фирми опериращи на територията на България.
В полето „Добавете пояснения или указания към поръчката си“ може да ни пишете коментари по поръчката.

Стъпка 5: Начин на плащане
Имате възможност да изберете начин на плащане:
Плащане при доставка (наложен платеж).
Плащане по банка. При плащане по банка, стоката се освобождава след получаване на плащането.
Плащане на място.

Стъпка 6: Потвърждаване на поръчката
ВАЖНО: Проверете внимателно съдържанието на Вашата кошница, информацията за плащане и доставка и коментар (ако сте посочили такъв).
Ако е необходимо да направите корекции, може да го направите като се върнете на стъпката, в която искате да направите промеви с бутона „Промени“.
След като натиснете бутона „Потвърди“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени.
След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, ние ще се свържем с Вас по телефон или имейл.

ВАЖНО:
Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.itshirt.eu с изпълнение.

5. ДОСТАВКА НА СТОКИ

Доставката се извършва от куриерските фирми при условия, подробно изяснени в раздел Доставки.

Стойността на услугата е фиксирана на стойност 6 лв. до повечето населени места в България.

Сроковете на доставка са в рамките на 3 работни дни.

При извънредни обстоятелства и независещи от „ПРИНТ ЗОУН“ ООД причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

Ако не е в състояние да изпълни заявка, „ПРИНТ ЗОУН“ ООД поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира. В случай, че клиентът е платил предварително, „ПРИНТ ЗОУН“ ООД се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни.

ВАЖНО!!! При получаване на пратката, Вие сте длъжни да проверите съдържанието, според документа за доставка, и да се уверите, че няма транспортни щети. Ако съдържанието е сбъркано или има наранени продукти, куриерът ще напише пред Вас двустранен протокол. Свържете се с нас на телефон: 0882 526 533, или ни пишете на имейл: sales@itshirt.eu., за да ни информирате за случая.

6. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Моля, уверете се, че сте прочели всички условия по-долу, преди да подадете желание за връщане на стока.

За дефектни продукти:

В срок от 7 календарни дни от датата на доставка, ще Ви предложим замяна на стока или връщане на сумата.

За да изискате връщане на сума или замяна, продуктът не трябва да е повреден в следствие на инцидент, небрежност или неправилна употреба.

След като получим върнатият продукт, той ще бъде обстойно прегледан от нас.  Ако се установи дефект, ще бъде предложенa замяна или връщане на сумата.

Ако не е възможна замяна, ще бъде предложен подобен продукт или приспадане на сумата, както и пълно връщане на сумата в някои случаи.

Всички транспортни разходи по замяна на продукти са за сметка на Купувача.

Ако не бъде установен дефект продуктът ще бъде върнат обратно на клиента за негова сметка.

За повредени стоки, в следствие на транспорт:
Ако някои стоки бъдат доставени повредени, моля свържете се с нас в срок от 3 календарни дни от доставката.
Стоки , които не са обявени за повредени в срок от 3 дни, могат да не бъдат заменени.

За неповредени артикули:
Ако доставените артикули не съвпадат, с това което сте поръчали или количеството е различно, „ПРИНТ ЗОУН“ ООД не носи отговорност, освен ако не се свържете с нас в срок от 3 дни за да върнете стоката.

Ако ни уведомите за проблем от горе споменатия, нашето единствено задължение ще бъде: да реши създалата се ситуация или да върне сумата отговаряща на стойността на стоките.

Всички върнати стоки ще бъдат проверени за повреди и автентичност спрямо поръчката. Ако „ПРИНТ ЗОУН“ ООД не открие дефекти, си запазваме правото да откажем компенсация, замяна или връщане на сума.

Ако вече не желаете Вашата поръчка и е останала неотворена и неизползвана, имате възможност да организирате връщането на стоката към нас в срок от 7 календарни дни от издаване на платежен документ.  Всички върнати продукти следва да бъдат във оригинална опаковка и отличен търговски вид, както сте ги получили.

ВАЖНО!!!  ПРОДУКТИ, ИЗПЪЛНЕНИ ПО ВАШ ДИЗАЙН, МОЖЕ ДА ВИ БЪДАТ ОТКАЗАНИ КАТО РЕКЛАМАЦИЯ АКО ОТГОВАРЯТ НА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ПОРЪЧКАТА, НО РЕЗУЛТАТИТЕ СА РАЗЛИЧНИ ОТ ВАШИТЕ ПРЕДСТАВИ ЗА ТЯХ.

7. ВРЪЗКА С НАС

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка.

Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или телефон.

Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.:  0882 526 533, са за Ваша сметка съобразно актуалната тарифа на вашия телефонен оператор.

Можете да ни пишете на имейл адрес: sales@itshirt.eu.

В раздел Контакт с нас можете да използвате формата за директна връзка с нас

8. ОТГОВОРНОСТИ

При ползване на услугите, предлагани от  „ПРИНТ ЗОУН“ ООД:

Вие изразявате съгласие, че използването на услугите и продуктите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност.

„ПРИНТ ЗОУН“ ООД не носи отговорност за информацията, придуктите, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти.

„ПРИНТ ЗОУН“ ООД не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток са лишени от технически грешки.

9. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА

Цялото съдържание на сайта e собственост на „ПРИНТ ЗОУН“ ООД. Всяко използване на съдържанието на сайта или част от него, включително модификация без писменото разрешение на „ПРИНТ ЗОУН“ ООД се наказва от закона.

Ако не намерите необходимата информация, моля изпратете запитване до нас на: sales@itshirt.eu.